Szolgáltatások és árak

Kezdőlap / Szolgáltatások

Mi az a láblabor?

Mivel sportüzletként, speciális futóboltként működünk, www.sojtorysport.hu, ezért többfajta sportágra is készítünk betétet. Lehet ez futás, kosárlabda, tenisz, kerékpár, sí-és snowboard, túrázás, golf, de akár multi talpbetét hétköznapi használatra. A betétekkel és természetesen nem elhanyagolható tényként kezelve az otthoni,(de javasolva a gyógytornász segítségét az első időkben), lábtornával nagyon jó hatásfokkal dolgozunk.

Miben segít egy talpbetét?

  • először is segíti a terhelés egyenletes eloszlását
  • orvosolja a harántboltozat süllyedéséből eredő lábproblémákat
  • tehermentesíti a sarkat (sarokfájdalom)
  • óvja a sportolás vagy a hétköznapi életben megfáradt lábakat a túlterheléstől
  • alátámasztja a boltozatot, ezáltal nő a teljesítmény a láb fáradása nélkül ( pincérek, orvosok, előszeretettel használják a SIDAS betéteket)

Kinek ajánlom?

Mindenkinek, felnőttnek és gyereknek (akár 3-4 éves kortól is) egyaránt, hiszen akármelyik talpbetét „vitamin” is lehet, ezzel kiemelve a megelőzés fontosságát a témában.A vizsgálat és a betétkészítés megközelítőleg 90 percet vesz igénybe, ezen végig jelen kell lenni, hiszen helyben,azonnal elkészülnek a talpbetétek. Így van lehetőségünk a betét tökéletes kialakítására a páciens azonnali visszajelzése alapján.

Láb egészség mérés

Tovább az árakhoz

Talp vizsgálat

Tovább az árakhoz

Cipő tanácsadás

Tovább az árakhoz

A Sidas talpbetétek

A technológiáról

A legpontosabb vizsgálati eredmény érdekében a SIDAS cég technológiáját használom a Presscamet. Ez egy számítógépes program tulajdonképpen, amellyel pontos diagnózist kapunk a lábboltozat és a test vázának állapotáról. A vizsgálat két részből tevődik össze: statikus, vagyis állás közben illetve a mozgás közbeni mérés, melyet eltárolunk a gépben, így a kontroll vizsgálatok alkalmával lesz viszonyítási alapunk az előző állapothoz képest.A számítógépes vizsgálat segítségére lesz a masszőröknek, ortopéd szakorvosoknak hiszen nyomtatott formában, dossziéban adjuk át az állapotlapunkat, amellyel a közös munkát segítjük. Hisz mindenkinek a végső célja, a fájdalommentes járás és ezzel a jobb életminőség javítása.

A Söjtöry Sport és a Sidas talpbetétek

A futócipők és sportruházat, sporteszközök mellett szakértő segítséget nyújtunk a valóban kiváló minőségű Sidas talpbetétek egyedi kialakítású, valamint kész termékeinek megvásárlása során.

Tapasztalatunk, és vevőink visszajelzése is ezt támasztja alá – hogy az egyedi talpbetétek használatával már rövid idő alatt hatékony eredményeket érhetünk el, mind a komfortérzet, mind a sportteljesítmény terén.

A Sidas egyedi, hosszú évek tesztelési és fejlesztési folyamata mögött komoly szakmai tudás áll. Ezt a szakmaiságot és fejlődést visszük mi is munkánkba, amikor a leendő vásárlók számára a talp diagnosztikája során teljes körű információval és tanácsokkal szolgálunk. Munkatársunk folyamatos tanulással és képzésekkel frissíti gyakorlati tudását, melyet a hozzánk érkező érdeklődők számára szakszerűen, mindemellett közvetlen stílusban ad át.

Sidas Talpbetétek

3D Talpbetétek: Előformázott talpbetétek amelyek nem formázhatóak! Főbb funkciók közé tartozik a személyre szabás és a tehermentesítés! Tökéletes illeszkedés érdekében nincs mást dolgunk mint pontosan méretre vágni és kaptafához igazítani!

Sidas + Talpbetétek: Előformázott talpbetétek amelyek hőtechnológiával valamelyest lábraformázhatóak, de formázás nélkül is használhatók!

Custom Fit Talpbetétek: Custom Fit betétek melegítős eljárás segítségével 100%-ban személyre szabhatjuk a talpbetéteket! Formázás nélkül nem hsználható, mindenképpen személyreszabást igényel!

A Sidasról

2015 egy igazán különleges év a Sidas számára, hiszen idén ünnepli 40. születésnapját! Hosszú utat jártak be 1975 óta, amikor a 3 síoktató – akiknek nevéhez a Sidas alapítása fűződik – elkészítette az első talpbetétet, mindössze egy tűzálló edény és egy párna felhasználásával! Az azóta eltelt 4 évtized számtalan mérföldköve után mára a világ minden táján ismert Sidas termékek – talpbetétek, papucsok, szandálok – egyértelműen bizonyítottak a mindennapok és a sport világában egyaránt.

A Sidas missziója

Komfortérzést és kényelmet nyújtani minden lábnak, bármely sportban és a mindennapokban egyaránt, minden láb számára. Úgy tervezünk, fejlesztünk, dolgozunk ki technológiákat és megoldásokat, hogy azok bármely láb számára megfelelőek legyenek. Minden fajta sporttevékenység és általános használat idejére is. Elégedett ügyfelek, sportolók, és a nagyközönség egyaránt jelen van abban a körben, mely a védelem, a komfortérzés és kényelem kombinációját élvezheti termékeink használata során.

A Sidas missziója ez:

Hozzájárulni ennek a célnak a megvalósításához, a láb specialistákkal karöltve.

Kérjen időpontot!

Telefon: +36 30 811 8887
Cím: Szombathely, Savaria tér 1. (Futóbolt és Láblabor)

Síkölcsönző és szerviz: Szombathely, Hunyadi János út 2, 9700

captcha
Széchhenyi 2020