Pályázatok

Kezdőlap / Pályázatok

Söjtöry Sport Sportcikk Kereskedelmi Korlátolt felelősségű Társaság

Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön

Cégünk mint speciális FUTÓBOLT és LÁBLABOR működik Szombathelyen. A LÁB egészség megőrzésére és korrekciójára óriási hangsúlyt fektetünk. A saját erőforrásainkat felhasználva fejlesztettük LÁBLABORUNKAT és mára már a jelenleg létező legmodernebb technológiával dolgozunk. Ezáltal a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram lehetőségével élve, az így kapott teljes összeget az ortopéd és sport talpbetétek alapanyagának a beszerzésére fordítottuk. Az elmúlt COVID időszak alatt a sportolási lehetőségek nagymértékben korlátozódtak az egyéni otthoni és szabadban végezhető sportolási lehetőségekre, így, a FUTÁS iránt is megnőtt az érdeklődés.

A LÁBLABORUNK diagnosztikai szolgáltatása iránt megnövekedett igény és a futás, mint sportolási lehetőség együttes következményeként, illetve hatására a FUTÓCIPŐK iránt ugrásszerűen megnőtt a kereslet. Ezért a futóink igényeinek szélesebb körű kiszolgálása érdekében a GINOP-9.1.1-21 pályázati lehetőség keretén belül kapott támogatási összeget futócipők vásárlására fordítjuk teljes egészében.
Így szolgáltatásunk teljeskörű lesz, lett a sportolók és a hétköznapi emberek szolgálatába állítva.

Söjtöry Sport Sportcikk Kereskedelmi Korlátolt felelősségű Társaság

Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön

Cégünk mint speciális FUTÓ SZAKÜZLET működik Szombathelyen. Ehhez szorosan kapcsolódóan a LÁB egészség megőrzésének és helyreállításának érdekében szakosodtunk a SIDAS Sport-és Ortopéd talpbetétek készítésre. Láblaborunk a jelenleg legkorszerűbb technológiával dolgozik. Betéteink azonnal, helyben készülnek egy mintavétel után.  Minden sportágat  ki tudunk szolgálni (kosár, football, futás, röplabda, golf) ezért  egyre több  betétre van szükségünk. Prezentációt tartottunk már Telkiben szakedzőknek, de partnereink között tudhatunk NB 1 -es kosárcsapatokat is. A sikeres pályázat keretében lehetőségünk nyílik részben a jövő évi futócipő kollekció megvásárlására, illetve SIDAS talpbetéteink mennyiségének bővítésére. Célunk a bővítéssel, hogy minél szélesebb körben tudjunk a sportolók illetve a hétköznapi emberek láb problémáin segíteni.

Széchhenyi 2020