BLACKROLL YOGA SET by Patrick Broome - SMR MASSZÁZSHENGER SZETT JÓGÁSOKNAK

Az összes jóga eszközöd tökéletesen elfér egy táskában. A praktikus BLACKROLL® YOGA BAG mellett a szett két másik BLACKROLL® eszközt is tartalmaz. A YOGA MAT matrac egy különleges felszínű matrac, mely rendkívül kényelmes jógázást nyújt számodra. Strukturált, csúszásmentes felületének köszönhetően optimális tapadást és stabilitást biztosít. BLACKROLL® BELT pedig egy állítható méretű jógaheveder, mely segíti a jóga pozíciók kitartását.

JÓGÁZZ BLACKROLL® matracon

BLACKROLL® MAT segítségével otthon is jógázhatsz. Mérete 65 x 185 cm, elegendő helyet biztosít a jóga ászanák helyes kivitelezésére. Anyaga kellemesen puha, így maximális kényelmet és támaszt kínál a nehéz gyakorlatok végrehajtásához.

Puha anyagának ellenére a szőnyeg mindig a padlón marad, nem mozdul el, nem penderedik fel a széle. Alsó része úgy lett kialakítva, hogy bármilyen felületen használható legyen és csökkentse a sérülések kockázatát.

JÓGÁZZ BLACKROLL® BELT hevederrel

A másik kiegészítő, mely a szettben található, a BLACKROLL® BELT, mely 230 cm hosszú, segítséget nyújt a jóga gyakorlásában. A D-alakú erős fémgyűrűknek köszönhetően mérete testmagasságodhoz állítható.

Ha néhány jóga pozíció még nehezen tudod végrehajtani, a BLACKROLL® BELT hasznos eszköz lesz Neked. Lépésről-lépésre fogod tudni növelni az izmok mozgékonyságát és rugalmasságát, a későbbiekben már jóga heveder nélkül is képes leszel rá.

A BLACKROLL® BELT hatékony segítség a jóga ászanák tökéletesítésében és az izmok relaxációs képességének fokozásában. A heveder az izmok és a fascia nyújtására is használható. Minél rugalmasabbak az izmaink, annál rugalmasabbak leszünk a mindennapi élet során is.

BLACKROLL® YOGA SET az alapvető fasciális eszközcsomag

Ha az izmok feszültek, a jóga pozíciók kivitelezése nehézséget okozhat. A BLACKROLL® fascia eszközei hasznosak az izmok és a fascia hálózat rugalmasabbá tételéhez és a feszültség enyhítéséhez.

A BLACKROLL® STANDARD és MED masszázshengerek ideálisak a myofasciális problémák kezelésére. Ezek használhatók akár a jóga gyakorlatok előtti bemelegítésre vagy kiegészítő eszközként az izmok nyújtására, illetve bizonyos jógapózok megtartására.

 

Széchhenyi 2020