BLACKROLL YOGA BELT – JÓGA HEVEDER

Egyre több ember gyakorolja a jógát, egy teljesen új testi érzés megtapasztalása, nagyobb relaxáció és rugalmasság eléréséért. A jóga valóban remek megoldása mind a mentális, mind a fizikai feltöltődésnek. A jóga ászanák tökéletesítése és a nagyobb rugalmasság elérését teszi lehetővé a BLACKROLL® BELT. Nagy segitséget nyújt a helyes testtartás kivitelezésében és a mozgástartomány növelésében.

Kezdőknek és haladóknak egyaránt – egyszerű nyújtás BLACKROLL® YOGA BELT jógahevederrel

A jóga nemcsak az egyik legrégebbi, de az egyik leghatékonyabb fajtája a testmozgásnak, mely hozzájárul a jobb közérzethez. A jóga ászanák rendszeres gyakorlása óvatosan nyújtja és lazítja az izmokat és a fasciát, enyhítve a feszültséget és az izmok letapadását.

Akik naponta gyakorolják a jógát, hosszútávon őrzik meg a fasciális rugalmasságukat. Nemcsak a szövetek vérellátását növeli, de a mobilitást és mozgékonyságot is.

Kezdők számára gyakran nehézkesen végrehajthatók a jóga ászanák, a nyújtás gyakran problémát okozhat. Ez különösen igaz, ha az izmok megrövidültek, feszesek.

A BLACKROLL® YOGA BELT heveder nagy segítséget nyújt a jóga ászanák végrehajtása közben. Az eszköz segítségével pontosabban és könnyebben hajthatók végre a gyakorlatok, így a nyújtás sokkal kellemesebb, mint jógaheveder nélkül.

A jóga ászanák tökéletesítése BLACKROLL® YOGA BELT segítségével

A jóga célja az izomok és a fasciák rugalmasságának növelése, de az optimális nyújtás végrehajtása gyakran nem lehetséges segítő, vagy segédeszköz nélkül. A BLACKROLL® YOGA BELT meghosszabítja a karokat így támogatva a nyújtások végrehajtását. Az eszköz 230 cm hosszú és két erős D-alakú fémgyűrűvel van ellátva, mely lehetővé teszi a tökéletes hossz beállítását és fixálását. Bármilyen testmagassággal könnyen használható.

Használható a karok és a lábak stabilizálására, a vállak nyújtására, a myofasciális hálózat lazítására a lapockák között is.

Kombináld BLACKROLL® YOGA BELT hevederedet más BLACKROLL® YOGA eszközökkel

Ha nagyobb flexibilitásra és mobilitásra vágysz a mindennapok során, kiegészítheted más BLACKROLL® eszközökkel is. A BLACKROLL® STANDARD és MED masszázshengerek ideálisak az izom letapadásainak oldásában és az izomfeszültség enyhítésében.

Széchhenyi 2020