BLACKROLL YOGA BAG - JÓGA TÁSKA

 

BLACKROLL® MEETS YOGA – BLACKROLL® & a Jóga

BLACKROLL® YOGA BAG hordtáskának köszönhetően a BLACKROLL® YOGA eszközeid mindig veled lehetnek. Praktikus méretéből adódóan kényelmesen szállítható a BLACKROLL® jóga matrac és BLACKROLL® jóga heveder, külső oldalán pedig stabilan rögzíthetők a többi jógához szükséges kiegészítők.

BLACKROLL® YOGA BAG az összes jóga kiegészítő számára

A Jóga önmagában is nagyban képes javítani az életminőségen. Ha jógaóráid a BLACKROLL® jógaeszközeivel kombinálod, hatékonyabban leszel képes növelni a mobilitásod és enyhíteni a testedben fellépő feszültséget.

Függetlenül attól, hogy melyik BLACKROLL® jógaeszközt használod, örömöd fogod lelni bennük a jógaórák során. Azonban, ha nem teremben, vagy otthon szeretnéd gyakorolni a Jóga ászanákat, szükséged lesz egy táskára, mellyel szállíthatod eszközeidet – ehhez tökéletes választás a BLACKROLL® YOGA BAG.

Milyen előnyökkel bír a BLACKROLL® YOGA BAG?

Mérete miatt különösen praktikus utazás közben, mivel nem foglal sok helyet és vállon is kényelmesen hordható. A vállpánt mérete állítható, így könnyen személyre szabható.

Szennyeződés és víztaszító anyagból készült így könnyen tisztítható. A zipzár segítségével a nyitás és zárás egészen egyszerű. Feltekert állapotban a jóga matrac a táska belő részébe illeszthető. Illetve szintén a belső részen tárolható a YOGA BELT heveder is, mellyel a Jóga ászanák egyszerűbben kivitelezhetővé válnak.

Hova tudod rögzíteni az SMR hengert és más eszközöket? A táska oldalán gumiszalag pántok találhatók, mellyel akár a BLACKROLL® BLOCK SET-et is könnyedén rögzítheted. Nem kell tartanod attól, hogy kiesik vagy kicsúszik a helyéről!

Használd a BLACKROLL® BLOCK SET-et a jógaórákon segítségként, így az ászanák egyszerűbben elvégezhetők lesznek. Azokat a pontokat, ahol feszülés érezhető, pedig könnyedén kimasszírozhatod a SET- ben található eszközökkel. (BALL 08 cm és MINI henger).

Mostantól a BLACKROLL® YOGA World termékei és fascia kiegészítői még változatosabbá teszik a jóga ászanáidat, valamint azok kombinálhatóvá válnak más fascia edzésekkel is.

A kép csak illusztráció.

Széchhenyi 2020