BLACKROLL TMX TRIGGER MIXED SET – TRIGGER PONT KEZELŐ FASCIA SZETT

HATÉKONY ÉS EREDETI

A hosszú, irodai egyhelyben történő ülés, a megerőltető edzés vagy a rossz, helytelen testtartás okozhat kellemetlen vagy fájdalmas izom feszültséget a testben. A TMX® TRIGGER segítségével célzottan kezelheted ezeket a fájdalmas területeket a testeden, ezáltal elősegítheted a szövet gyorsabb regenerálódását. A TMX® TRIGGER 2 cm és 3cm-es feje úgy működik, mint egy gyógytornász hüvelykujja: az izomfeszültségeket ellensúlyozza a hajszálpontos, hosszan tartó és mély akupresszúra segítségével.

MIBEN KÜLÖNBÖZIK A KÉT TRIGGER KEZELŐFEJ

Mindkét termék alkalmas izomfeszültség kezelésére és akut fájdalmas területek kezelésére.

A 3 cm-es fejjel ellátott BLACKROLL® TMX® TRIGGER különösen alkalmas nagy izomcsoportokhoz és az alsó végtagokhoz (pl. vádli, talp, comb, farizom).

A 2 cm-es fejjel ellátott BLACKROLL® TMX® TRIGGER PLUS intenzívebb hatást fejt ki, és különösen alkalmas keskeny izomcsoportokra és a felső végtagokra (pl. váll / nyak terület, ágyéki gerinc, könyök, alkar / felkar).

A lehetséges alkalmazási területek összefoglalását itt tekintheted meg:

A BLACKROLL® TMX® TRIGGER TERMÉKEK ALKALMAZÁSI TERÜLETEI

KÖRNYEZETBARÁT, EGYSZERŰEN HASZNÁLHATÓ

A BLACKROLL® TMX® trigger pont kezelő fascia eszközök bükkfából készülnek. Ezáltal rendkívül ellenállóvá és tartóssá teszi azokat. Az alsó gumírozott rész stabil tapadást biztosít, ha a kezelő eszközt a padlón / asztalon szeretnéd használni. A termékeket fenntartható módon Németországban állítják elő. Az Aqua Colorlack fekete festék nem tartalmaz vegyszereket és szennyező anyagokat.

 

Széchhenyi 2020