BLACKROLL SUPER BAND - TEXTILBE SZŐTT GUMIKÖTÉL (LIGHT)

A rugalmas ellenállású BLACKROLL® SUPER BAND, amelyet hosszú loopként is szoktak emlegetni, a funkcionális edzés egyik kiváló eszköze. A szakadásálló, rendkívül rugalmas textilbe szőtt gumiszalag (powerband) a core izomzat erősítésére és stabilizálására lett kifejlesztve. Továbbá: kiválóan fejleszti az ízületi mobilizációt, a test stabilitását és flexibilitását. Tökéletes választás a teljes test edzésére. Erősítsd célzottan a hasizmokat, a hátizmokat és a törzsizmokat.

Mondj búcsút a hagyományos, kényelmetlen gumiköteleknek – használd mától Te is a forradalmian új, bőrbarát textilbe szőtt latexmentes BLACKROLL® SUPER BAND power band gumiszalagokat, melyek könnyen tisztíthatóak.

Válaszd a Neked legmegfelelőbb ellenállást, vagy akár rendeld meg csomagban!

Mivel a BLACKROLL® SUPER BAND változó ellenállású textilbe szőtt gumiköteleket könnyen, bárhová magaddal viheted – akár az edzőterembe, a utazás, nyaralás során vagy az irodába. A rugalmas ellenállású szalagok a rehabilitáció terén is alkalmazhatóak a sportsérülések kezelésére.

A BLACKROLL® SUPER BAND sokoldalú használata és a felsőtest célzott stabilizálása miatt kifejezetten alkalmas ülő tevékenységet folytató emberek számára, akik gyakran szenvednek izomfeszültséggel, nyak- és hátfájással.

Használati útmutató

Minden edzés előtt győződj meg róla, hogy a BLACKROLL® SUPER BAND kifogástalan állapotban van Tartsd be a fokozatosság elvét Törekedj arra, hogy a gyakorlatokat egyenletesen, szabályosan, és lassan végezd A gyakorlatok során fordíts kellő figyelmet az egyenletes és folyamatos légzésre Kerüld a levegő bent tartását Ha bármilyen fájdalmat érzel azonnal hagyd abba az edzést Ha sérüléssel küzdesz vagy korábbi sérülésed van, konzultálj kezelőorvosoddal vagy gyógytornászoddal az edzés megkezdése előtt

A kép csak illusztráció.

Széchhenyi 2020