BLACKROLL RELEAZER- VIBRÁCIÓS REZGŐ FASCIA MASSZÁZS ESZKÖZ

 

A BLACKROLL® RELEAZER egy szabadalmaztatott terápiás eszköz, amely az izompólya és az izmok kezelését szolgálja. Ha az izompólya letapad vagy megvastagodik, javíthatsz annak rugalmasságán és állagán a nyomás és nyújtás váltakozó alkalmazásával. A Fascia_ReleaZer® használatával saját magadnak tudod a kötőszövetek (izompólya) receptorait megfelelően stimulálni, amellyel fokozhatod és gyorsíthatod a szövet regenerációját.

A BLACKROLL® RELEAZER tökéletesen egyesíti a klasszikus masszázs technikákat és a vibrációs technológia előnyeit egyetlen eszközben.

A RELEAZER két könnyen beállítható vibrációs szintet biztosít: egyszerű, statikus rezgés és hullámalakú (oscilláló) rezgő mozgások. Mindkét típusú masszázs javítja a szövetek rugalmasságát és serkenti a vérkeringést.

A masszázs intenzitása a RELEAZER különböző kezelési felületeivel is szabályozható. A RELEAZER-nek kétféle konvex oldala és két éle van. Első használat során a RELEAZER masszázshoz javasoljuk a domború oldalakat, a későbbiekben pedig az intenzívebb éleket ajánljuk.

Hogyan használjam a blackroll® releazert?

A RELEAZER statikus és dinamikus masszázsra is alkalmas. A statikus masszázs oldja az izmokban felgyülemlett feszültséget. Kezeld legalább háromszor ugyanazt a területet, majd azt követően haladj tovább. A dinamikus masszázs során a fasciát tudod kezelni. A mozgást lassan is és gyorsan is végrehajthatod. Gyorsabb mozgással a felületi rétegeket masszírozod, lassabban pedig mélyebb masszírozást érhetsz el.

Christopher Gordon fascia terapeuta által kifejlesztve

A RELEAZER-et a méltán ismert Christopher Gordon (Center for Intergrative Therpy – CIT) fájdalomterapeuta fejlesztette ki. Gordon rengeteg időt fektetett abba, hogy egy tökéletes (izompólya) masszázs eszközt kifejlesszen ki. 2015-ben a Fascia World Congress eseményen, Washingtonban mutatta be elsőként klinikai vizsgálatainak terápiás sikereit.

A RELEAZER:

Gyorsíthatja a felépülést Nagymértékben javítja a kezelt szövet keringését Javítja az izompólya szövet állapotát és tápanyagellátását Javítja az izompólya szövet rugalmasságát és erejét Jelentősen fejleszti a mozgástartományt és mobilitást

„A fájdalom behatárolja sok ember mindennapi életét. A szervezetre ható stresszorok megbontják a test és az elme egyensúlyát; fej-, nyak-, hátfájást és sok egyéb más tünetet okozva. A fascia-tréning kulcsfontosságú a stressz és fájdalom elleni harcban. Kifejlesztettem egy teljesen új fájdalomterápiát a BLACKROLL® Releazer, BLACKROLL® Mini és BLACKROLL® Duoball használatával, a fasciára fókuszálva. Minden egyes termék egyszerűen használható, és mégis nagyon hatékony a terápiában. Egymással kiegészítve ezek a termékek verhetetlenek.” Christopher Gordon, terapeuta, szerző, Integratív Terápiás Központ (CIT)

A kép csak illusztráció.

Széchhenyi 2020