BLACKROLL RECOVERY PILLOW - ANATÓMIAI FORMÁRA VÁGOTT MEMÓRIAHABOS HORDOZHATÓ PÁRNA

MI A BLACKROLL® RECOVERY PILLOW ELŐNYE?

A BLACKROLL® RECOVERY PILLOW rendkívül kicsi és praktikus, mindössze 50 x 30 centiméter. Méretének és gyors kicsomagolásának köszönhetően, mindig rendelkezésedre áll a relaxációra, illetve a pihentető alvásra. Utazáskor is ajánlott – a párna bármilyen utazótáskába illeszkedik. A rugalmas, lélegző high-tech memóriahab biztosítja, hogy megtartsa eredeti formáját. A szennyeződésmentesítő huzatnak köszönhetően a párna higiénikusan tiszta marad, és a hordtáskát és a párnahuzatot 40 °C-os kereskedelmi forgalomban kapható mosószerrel moshatod.

Rugalmas anyagának köszönhetően a BLACKROLL® RECOVERY PILLOW optimálisan alkalmazkodik a természetes alvási pozícióhoz és így megakadályozza a váll- és nyakrész feszültségét.

Függetlenül attól, hogy háton, hason vagy oldalt fekszünk: a párna különböző formájú oldalainak és a magasságkülönbségeknek köszönhetően négy különböző alvási pozíciót tesz lehetővé, amelyek elősegítik a fej és a nyak optimális fekvését, és védik az izmokat és fasciális szerkezeteket.

Az ergonomikusan kialakított nyaki és a fej rész alkalmas a háton való alvásra, mivel a fej finoman besüllyed a párnába és a nyakat alátámasztja. Akik az oldalt alvást szeretik: a párnának az ívesebb és kissé merevebb részét használhatják, míg a párna hátulja azoknak ajánlott, akik inkább a hason alvást szeretik.

MI TESZI A BLACKROLL® RECOVERY PILLOW PÁRNÁT SPECIÁLISSÁ? Légáteresztő, csúcstechnológiájú memóriahabja miatt a párna rendkívül stabil, még a ki-és becsomagolást követően is. A párnahuzat mosható annak érdekében, hogy elősegítse a legmagasabb higiéniai követelményeket. A lélegző, gyorsan száradó anyag szellőzőcsatornákból áll, amelyek biztosítják a párna megfelelő szellőzését. A BLACKROLL® mindössze 50 x 30 cm méretű, rendkívül hatékony, kompakt párnát fejlesztett ki, amely utazás közben is használható és kényelmes hordtáskában tárolható, szállítható.

A gyártás során a BLACKROLL® csak környezetbarát, szennyezőanyag-mentes anyagokat használ termékeinek gyártásához. A BLACKROLL® RECOVERY PILLOW gyártása során a németországi OEKO-TEX® STANDARD 100 szerint tanúsított.

TIPPEK A JOBB ALVÁS-RUTIN KIALAKÍTÁSÁHOZ:  ALUDJ JOBBAN ÉS REGENERÁLÓDJ JOBBAN BLACKROLL®-al A megfelelően kialakított rutinok segítenek az alvászavarok megelőzésében. A RECOVERY PILLOW mellett a többi BLACKROLL® eszköz jobb regenerációt és egészségesebb alvást biztosít. Ezek közé tartoznak a BLACKROLL® DUOBALL és a BLACKROLL® MINI, amelyeket különösen alvást megelőzően ajánlunk a pihentetőbb alvás érdekében.

A kép csak illusztráció.

 

Széchhenyi 2020