BLACKROLL RECOVERY BOX Red Bull X-Alps – REGENERÁLÓ SZETT Red Bull X-Alps

A Red Bull X-Alps-ot tekintik a legkeményebb siklóernyős versenynek a világon. A résztvevők a világ minden tájáról évente érkeznek Ausztriába, hogy próbára tegyék testüket és elméjüket. Salzburgból indul, csak gyalog és siklóernyővel az Alpok felett, több mint 1000 km alpesi terepen. Ehhez a versenyhez a legmagasabb szintű fizikai felkészültségre van szükség. A regenerálás kihagyhatatlan!

De a regeneráció nem csak a Red Bull sportolói számára fontos, mindannyiunk számára az. Nem számít hobbi atléta vagy-e, vagy rendszeresen űzöl valamilyen sportot: A BLACKROLL®  RECOVERY BOX révén minden eszköz kéznél van az izmok fellazításához és a regeneráció elősegítéséhez. A készlet tartalmazza a LOOP BAND edzőszalagot is, amelyet különösen a kis izomláncok edzésére használhatsz. A BLACKROLL® RECOVERY BOX regeneráló szett TWIN, MINI, MICRO és BALL 08 fascia eszközeivel könnyedén fellazíthatod bármely izmodat.  A TWIN henger közepén található mélyedés különösen a háti, gerinc melletti szakasz masszírozására lett kifejlesztve. A MINI henger ideális a kar és a talp masszírozására.

A BLACKROLL® legkisebb hengere a MICRO tökéletes mérettel rendelkezik az ujjaid és a kezeid számára, valamint az arcodat is meg tudod masszírozni a használatával. A BALL 08 masszázslabdávál pedig méretéből adódóan célzottan végezhetsz önmasszírozást például a lábak, vagy a farizom környékén.

Széchhenyi 2020