BLACKROLL OFFICE BOX- SMR MASSZÁZSHENGER SZETT

 

A BLACKROLL® OFFICE BOX a legalapvetőbb BLACKROLL® termékeket tartalmazza, amelyeket mindennapos irodai használtra ajánlunk, hogy munkád során fitt maradj. Kerüld el a hát-és nyak fájdalmakat, lepd meg magad egy OFFICE BOX-al.

TEDD AKTÍVABBÁ MINDENNAPJAIDAT!

Az OFFICE BOX nemcsak BLACKROLL® STANDARD SMR hengert tartalmaz, hanem DUOBALL 08 és a MINI hengert is. A gyakorlat füzet segítségével számos tippünk van az izomzatod és izompólyád fitten tartására, valamint a csomag egy praktikus GYMBAG-et is tartalmaz, melynek segítségével egyszerűen magaddal tudod vinni a munkába kedvenc BLACKROLL® termékeidet. A gyakorlatsort sportolóknak, hobbisportolóknak, irodai dolgozóknak egyaránt ajánljuk, hatékonyabbá téve mindennapjaikat. Használatuk nem igényel sportruházatot, csak egy kis helyet az irodában. A gyakorlatokat lassan és kontrolláltan hajtsd végre, fordíts kellő figyelmet a légzésre az ellazuláshoz, mely hatással lesz a pulzusszámodra is.

„A BLACKROLL® maximálisan meggyőzött sokoldalúságáról! Mivel a saját magunk által kifejtett nyomás erőssége a megfelelő lazító technikákkal egyénileg variálható, így széles spektrumot kínál számunkra a terápia területén is. A kiterjesztett vizsgálatok kiváló eredményeket mutatnak a pácienseken.” Dr. Robert Schleip, Igazgató, Fascia Kutatás Projekt, Ulm-i egyetem

A kép csak illusztráció.

Széchhenyi 2020