BLACKROLL NEEDLEROLLER- FASCIA LAZÍTÓ HENGER

A BLACKROLL® NEEDLEROLLER stimulálja a fascia felszíni rétegeit és elősegíti az egészséges és fitt közérzetet. Serkenti a vérkeringést és jelentősen csökkenti a fájdalomérzetet. Kombinálva a mélyebb fascia rétegek kezelésével, a BLACKROLL® NEEDLEROLLER szabályozhatja a kollagén és elasztin termelést.

Fejts ki nyomást a BLACKROLL® NEEDLEROLLER-re és görgesd előre-hátra a tested bármely részén, így stimulálva a szabad idegvégződéseket a bőrödön. A NEEDLEROLLER különösen alkalmas a reflex- és akupunktúrás területek stimulálására. Szintén tökéletes a BLACKROLL® STANDARD, a BLACKROLL® MINI, a BLACKROLL® DUOBALL és a BLACKROLL® RELEAZER használatának megkezdése előtt, tested felkészítéseként, de használható a hengerezés után is.

„A BLACKROLL® NEEDLEROLLER nagyszerű eszköz mindazoknak, akik egészséges életmódot folytatnak. Egyedi, hatékony, egyszerű és megbízható termék. Hatékonysága a reflex zóna ingerlésén és a mechanikai-biokémiai reakciókon alapul az ezernyi fém tüskéknek köszönhetően. Nikolay Lyapko, a Dr. Lyapko applikátorok orvosi szakembere és fejlesztője

 HIGIÉNIA

A tüskék kialakítása optimális, a bőrt nem károsítja. A BLACKROLL® NEEDLEROLLER rendszeres használat mellett időközönként tisztítandó vízzel, szappannal és kefével. A fémtüskék nem rozsdaállóak, tisztítás után gondosan szárítsd meg hajszárítóval. Ha gyógytornászként pácienseiden használod, fordíts kellő figyelmet a rendszeres tisztításra. Kérünk, csak klórmentes sterilizáló szereket használj. A BLACKROLL® NEEDLEROLLER-t csak 10 és 40 Celsius fok között használd, óvd a nedvességtől (80%-os páratartalom alatt használd). Óvd a közvetlen napfénytől.

FIGYELMEZTETÉS ÉS ELLENJAVALLAT

Csökkentsd a nyomás erősségét vagy szüneteltesd a NEEDLEROLLER használatát, ha bőrpír vagy bőrirritáció alakul ki. Ha túl intenzívnek érzed, helyezz egy vékony ruhát a bőröd és NEEDLEROLLER közé. A BLACKROLL® NEEDLEROLLER használata előtt érdeklődj kezelőorvosodnál, ha az alábbiak bármelyikében szenvedsz:

Akut fertőzések Krónikus betegségek akut fázisai Akut trauma vagy betegségek (pl. törött csont, vérrög, trombózis) Szív-és érrendszeri betegségek Visszér Műtét után, sebek, égések vagy fagyási sérülések esetén Bőrbetegségek Ha véralvadásgátló szert szedsz Ha egyéb, más betegséggel küzdesz vagy várandós vagy, kérünk előzetesen konzultálj kezelőorvosoddal.

 A kép csak illusztráció.

Széchhenyi 2020