BLACKROLL MAT- FITNESZ SZŐNYEG

 

A BLACKROLL® MAT strukturált felülete csúszásmentes, kiváló tapadást biztosít a gyémánt-alakzatú bordázata. A matrac bármilyen típusú edzéshez ajánlott függetlenül attól, hogy nyújtásra vagy erősítésre keresel fitnesz matracot. A BLACKROLL® MAT ideális hosszúsága és szélessége számos gyakorlatot tesz lehetővé. Optimális 5 mm-es vastagsága pedig tökéletesen védi ízületeidet.

BLACKROLL® MAT – A Tökéletes edzőpartner

Az 1,85 m hosszúságú BLACKROLL® matrac a gyakorlatok széles skáláját teszi lehetővé a hagyományos fitnesz szőnyegekhez képest. A MAT alján található gyémánt-alakzatú bordázat megakadályozza, hogy elcsússzon a gyakorlatok végzése közben. Prémium minőségű német gyártmány, OEKO-TEX® szabványnak megfelelően készült, könnyen tisztítható és hosszú élettartamú.

„Számomra a BLACKROLL® termékek az utóbbi 20 év legkiemelkedőbb fejlesztései a prevenció és a rehabilitáció területén. Elfogadható áron egy tökéletes, tartós, és sokoldalú terméket kaphatunk, amit jóval többre is használhatunk, mint „csak” a fascia tréningre.” Markus Rossmann, testnevelő tanár, Rolfing és fascia szakértő

A kép csak illusztráció.

Széchhenyi 2020