BLACKROLL BOOSTER SET SLIM- VIBRÁCIÓS REZGŐ SMR MASSZÁZSHENGER SZETT

A BLACKROLL® BOOSTER SET SLIM segítségével még hatékonyabb masszázseszközt kapsz. A vibrációs maggal felturbózhatod a hagyományos BLACKROLL® SLIM hengeredet. Forradalmi VIBRA MOTION technológia segít a fájdalom és az izomláz kezelésében. Fokozza a vérkeringést és javítja a felépülést. A BLACKROLL® BOOSTER rezgési skálája nagy pontossággal szabályozható, két gomb segítségével egyszerűen kezelhető.

BLACKROLL® BOOSTER és SLIM Smr henger egy szettben

A BLACKROLL® BOOSTER SET tartalmaz 1db BLACKROLL® BOOSTER-t és 1db BLACKROLL® SLIM SMR hengert. A BOOSTER egyedülálló Vibra Motion technológiája széles spektrumú masszázs-élményt nyújt; az izomfeszültség célzottan szabadul fel. A kezelt terület körüli szövetekre is kedvezően hat a többdimenziós mozgásának köszönhetően.

„A kötőszövet és izomzat vibrációjára és stimulálására vonatkozó fejlesztés nem új, de a BLACKROLL® termékekkel kombinálva zseniális. A BLACKROLL® BOOSTER segítségével profilaxiás kezelést tudok nyújtani, valamint az akut terápia kezelését a sportolómra tudom bízni. Az edzéssel összefüggő túlterhelési tüneteket jelentősen tudjuk csökkenteni. A poszttraumás elváltozások esetén jelentősen csökkentik a rehabilitációs időt.” Dr. Klaus Marquardt, a DSV csapat orvosa – biathlon, Straubing

A kép csak illusztráció.

 

Széchhenyi 2020