BLACKROLL BOOSTER HEAD BOX- VIBRÁCIÓS REZGŐ SMR MASSZÁZSHENGER SZETT

A BOOSTER HEAD BOX szett a masszázst és vibrációs kezelést új szintre emeli. A BLACKROLL® BOOSTER rezgő mag és a SLIM SMR henger kombinációja, illetve a BOOSTER HEAD kezelőfejei számos módon segítik regenerációdat. Edzés előtti bemelegítéshez vagy edzést követően a letapadt, fáradt izmok masszírozásában vagy a fájdalmas pontok kezelésében nagy segítségedre lesz. A BOOSTER rezgő mag vibrációs szintjét két gombbal tudod egyszerűen szabályozni 12-56 Hz között. Továbbá a BOOSTER-t tudod vibrációs edzéshez is használni.

Kombináld a BLACKROLL® SLIM SMR hengert a BOOSTER rezgő maggal, melyet méretéből adódóan bárhová magaddal viheted. A SLIM keskeny átmérője és a BOOSTER rezgési tartományának fúziója optimális masszázs-élményt nyújt bárki számára.

A BOOSTER HEAD vibrációs kezelőfejek sokoldalú masszírozást tesznek lehetővé, mivel a csomag három különböző keménységű kezelő fejet illetve egy olyan speciális illesztő-fejet tartalmaz, melynél három különböző szögben tudod az adott területen, célzottan használni.

„A BLACKROLL® BOOSTER-t számos helyen sikeresen alkalmazzák. A rezgési mechanizmus nagymértékben fokozza az anyagcserét és a vérkeringést, mindeközben a fájdalmat csökkenti. Ez rendkívül hasznos az akut és krónikus tünetek kezelésében. Mélyen, a szövetekben fejti ki hatását. Javul a fizikai közérzet és úgy érzed magad, mintha újjászülettél volna.”

Dr. Robert Schleip, Igazgató, Fascia Kutatás Projekt, Ulm-i egyetem

A kép csak illusztráció.

Széchhenyi 2020