BLACKROLL BLOCK- SMR JÓGA TÉGLA

 

Kiegészíti és kiterjeszti a BLACKROLL® termékek nyújtotta lehetőségeket. A BLACKROLL® BLOCK egy többfunkciós, (alsó része nyitott) eszköz, amely tökéletesen alkalmas BLACKROLL® MINI vagy BLACKROLL® DUOBALL 08 és/vagy BLACKROLL® BALL 08 tárolására.

A BLACKROLL® BLOCK intenzívebb myofaciális önmasszírozást tesz lehetővé a BLACKROLL® kisebb eszközeivel. A BLOCK segítségével nyomást gyakorolhatsz a fasciára, továbbá lehetővé teszi számodra, hogy a mélyebben fekvő izomcsoportokat célzottabban elérd. Jóga téglaként is használható: nyújtáshoz, alátámasztáshoz és az optimális egyensúlyi pozíciók eléréséhez – alkalmas a magasított üléshez és a meditációs pozíciókhoz is.

„A BLACKROLL® önmagunk kezelésének, a testünk megértésének, a mozgás örömének a szimbóluma, továbbá egy dinamikusan fejlődő márka a fitnesz, élsport és a rehabilitáció terén.” Dr. Sabine Bleuel, ortopéd szakorvos, traumatológus, FDM specialista – Hamburg

Multifunkciós termék, amelynek alján könnyen el tudjuk helyezni a BLACKROLL® MINI vagy a BLACKROLL® DUO BALL és BALL termékeket.

Használja SMR eszközként; a BLACKROLL® BLOCK termékünk hajszálpontos masszázst képes nyújtani Önnek. A BLACKROLL® DUO BALL vagy BLACKROLL® BALL (8cm) vagy BLACKROLL® MINI (vádli/achilles) segítségével azon célzott izomcsoportokat lehet masszírozni, amelyeket nehéz elérni a hagyományos SMR hengerek használatával. Funkcionális eszköz Használja jóga téglaként: nyújtáshoz, alátámasztáshoz és az optimális egyensúlyi pozíciók eléréséhez – alkalmas a magasított üléshez és a meditációs pozíciókhoz is.

BLACKROLL® BLOCK csomagjaink/kombinációink:

1db BLACKROLL® MINI 1db BLACKROLL® BALL (8cm) 3db BLACKROLL® BALL (8cm) 1db BLACKROLL®DUO BALL (8cm) és 1 BLACKROLL® BALL (8cm) BLACKROLL® BALL / DUO BALL / BLACKROLL® MINI külön-külön megvásárolható

A kép csak illusztráció.

Széchhenyi 2020