BLACKROLL BLACKBOX MED SET- SMR MASSZÁZSHENGER SZETT

A BLACKROLL® BLACKBOX MED minden olyan eszközt tartalmaz, amely hatékonyan masszírozza át teljes testet. Ez a multifunkciós eszközcsomag 4 különböző terméket tartalmaz, amely tökéletes a teljes test masszírozására.

Az orvosi kutatások fontos témaköre a fascia egészségre és jólétre gyakorolt hatása. A BLACKROLL® BLACKBOX MED tartalmazza a legalapvetőbb SMR eszközöket, mindezt szenzációs áron. A STANDARD SMR hengerhez képest 20% -kal puhább BLACKROLL® MED henger lágyabb kezelést tesz lehetővé. Figyelem!

Nem javasoljuk koordinációs gyakorlatokat végzésére a MED SMR hengert. A BLACKROLL® MED maximum 75 kg-os terhelésig ajánlott. A nagyobb testtömeggel rendelkező emberek számára a BLACKROLL® STANDARD henger a javasolt.

az eszközcsomag használata

Ez a multifunkciós szett 1db BLACKROLL® MED (pink-fehér), BLACKROLL® MINI (pink), BLACKROLL® BALL 08 (pink) és BLACKROLL® DUOBALL 08-at tartalmazza (pink). A test hátsó izomláncainak és egyéb területeinek kezelésére szolgál. A BLACKROLL® MED segítségével az egész testet kényelmesen kezelheted. A BLACKROLL® MINI-t célzottan a karok és lábak masszírozására ajánljuk. A BLACKROLL® BALL 08 segítségével a test különböző részeit érheted el – pl. a karnál, nyaknál, vállnál, combnál, vádlinál és az Achillesnél. A BLACKROLL® DUOBALL 08 ideális a hát, a nyak és a gerincoszlop, valamint az Achilles inak masszírozására. A BLACKROLL® termékek földön, asztalnál vagy akár a falnak dőlve is használhatod.

„Ajánlom a BLACKROLL® összes termékét prevencióra, továbbá az izmok erősítésére, a koordináció fejlesztésére és az izomfeszülés oldására.” Prof. Stefan Grau, Sporttudományi Kar, Göteborgi Egyetem

 A kép csak illusztráció.

Széchhenyi 2020